AVOINNA

TI-PE KLO 10–18
LA-SU KLO 11–16

Vapaa pääsy

Taidetehdas, 2. krs

Porvoon Taidehalli on paikka, josta jokainen löytää kiinnostavaa katseltavaa. Näyttelytilassa järjestetään pääasiassa suomalaisen nykytaiteen yksityis- ja ryhmänäyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein. 

Vuodesta 2019 alkaen Taidehalli esittelee säännöllisesti media- ja installaatiotaidetta Fikka-näyttelytilassa. Näyttelytila Kulmassa on esillä nykytaiteen näyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein. Nähtävillä on myös maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa Yrjö A. Jäntin taidekokoelmasta. Taidelainaamo Konstasta voit ostaa tai vuokrata taidetta edullisesti.  

Porvoon Taidehallissa järjestetään kuukausittain kulttuuritapahtumia kuten konsertteja ja luentoja. Tapahtumista ilmoitetaan Taidetehtaan tapahtumakalenterissa.

Kauppa

Porvoon Taidehallissa on pieni taide- ja design-tuotteiden myyntipiste. Myynnissä on ensisijaisesti porvoolaisten ja itäuusimaalaisten taiteilijoiden ja käsityöläisten taide-esineitä ja töitä sekä pienyritysten tuotteita. Valikoimasta löydät myös Porvoo-aiheiset lahjat.

Tervetuloa ostoksille!

Ota yhteyttä: 040 730 9273, taidehalli@porvoo.fi
kulttuuripalvelut

Luovan alan työtilat

Työhuoneita taiteilijoille ja luovan alan toimijoille 

Taiteilijat

Tutustu Taidetehtaan taiteilijoihin

Näyttelyn järjestäjälle

Näyttelyaikoja voivat hakea yksittäiset taiteilijat ja taiteilijaryhmät

2019 näyttelyt

Taiteen monimuotoisuus nousee esille vuoden 2019 näyttelyissä

Porvoon Taidehalli

Porvoon Taidehalli löytyy myös Instagramissa!

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*