Siirry sisältöön
Taidetehdas 10!

Taidetehdas 10 vuotta!

Taidetehtaan alue on kymmenessä vuodessa muodostunut kiinteäksi osaksi porvoolaisten arkea ja elämää.

TAIDETEHDAS JUHLII NÄYTTÄVÄSTI 10! -JUHLAVUOTTAAN

Kymmenessä vuodessa alue Taidetehtaan ympärillä on kehittynyt ja sinne on rakentunut uusia asuintaloja, palveluja, maisemointia ja ympäristötaidetta. Alue kehittyy edelleen.

Kulttuuri- ja kongressikeskuksena Taidetehdas on omaa luokkaansa. Se on palvellut niin kuntalaisia kuin vierailijoita merkittävillä sisällöillä; siellä on järjestetty lukuisia tapahtumia, suuria yritystilaisuuksia sekä nautittu ruokaelämyksistä ja taiteesta. Taidetehdas on vakiinnuttanut asemansa kiinnostavana kohtaamispaikkana.

TAIDETEHDAS ON KAIKKIEN KOHTAAMISPAIKKA

Taidetehtaan 10-vuotisjuhlavuosi näkyy, kuuluu, tuntuu ja maistuu. Taidetehdas on upea kokonaisuus ja haluamme, että jokainen ottaa sen omakseen juhlavuoden aikana.

Event Factory Oy:n toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist.

Taidetehdas on ainutlaatuinen paikka yleisötapahtumille ja suurille yritystilaisuuksille. Lukuisten konserttien lisäksi saleissamme on vuosien aikana järjestetty kansallisesti, ja kansainvälisesti, merkittäviä yritystapahtumia. Tunnelmalliset tehtaanomaiset tilat, tekniset ratkaisut, ammattitaitoinen henkilökunta ja laaja yhteistyökumppaniverkosto takaavat onnistuneen lopputuloksen. Pandemian aikana olemme konkreettisesti näyttäneet, kuinka joustavasti tilamme ja palvelumme muuntuvat terveysturvallisesti eri tarpeisiin. Taidetehtaan vaikutus näkyy laajemminkin. Asiakkaamme käyttävät ahkerasti Porvoon palveluita kuten laadukasta ravintolatarjontaa. Tällä tiellä jatkamme juhlavuotenakin.”

TAPAHTUMIA JA KOHTAAMISIA KOKO VUODEN

Taidetehdas juhlat kestävät koko vuoden. Taidetehtaalla nähdään paikallisia ja valtakunnallisia huippuartisteja sekä taidetta sen eri muodoissa, unohtamatta tietenkään makuelämyksiä, elokuvia ja shoppailua. Osa juhlavuoden tapahtumista on jo julkaistu Taidetehtaan tapahtumakalenterissa ja lisää on luvassa.

Taidetehtaan toiminnassa huomioidaan kaikki pandemian asettamat rajoitukset ja vaatimukset, joten tilanteet saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla. Siitä huolimatta, juhlimme Taidetehdasta iloisesti, rohkeasti ja värikkäästi!

Nelli Nio

Taidetehtaan tyypit x 10: Taiteilija Nelli Nio

Taidetehtaan tyypit x 10: Johanna Espo

Taidetehtaan tyypit x 10: Kai Kallio

Taidetehtaan tyypit x 10: Hanne Kauppinen

Taidetehtaan tyypit x 10: Susanne Dahlqvist

Taidetehtaan tyypit x 10: Edgar Nieminen

Taidetehtaan tyypit x 10: Thomas Weissman

Taidetehtaan tyypit x 10: Sari Vuorenpää

Taidetehtaant tyypit x 10: Saara Heikari