Siirry sisältöön
Lämpiö

Taidetehtaan tyypit X 10: Johanna Espo

Myyntipäällikkö Johanna Espo pitää huolta siitä, että Taidetehtaan tiloja vuokrataan ja että asiakkaat tulevat toistekin.

” Yksi Taidetehtaan-urani kohokohdista on se, kun toin Voice of Finlandin Avanti-saliin. Voice of Finland on yksi Suomen katsotuimmista ohjelmista, ja se tuo Porvoolle hyvää tunnettuutta ja näkyvyyttä, mikä on aivan ihanaa!

Sopimuksesta neuvoteltiin kauan, ja tuotantoyhtiö oli jo sanomassa, ettei ohjelma tule Porvooseen, mutta sain päät kääntymään.

Ohjelman kautta näytämme koko Suomelle, että Taidetehdas on monipuolinen kulttuuri- ja kongressikeskus ja toimii suurissakin TV-tuotannoissa.

Myyntipäällikkö Johanna Espo

Nyt Porvoossa on kuvattu jo neljä Voice of Finland -kautta.”

Myyntipäällikkö Johanna Espo

TAIDETEHDAS TUO ASIAKKAITA PORVOOSEEN

Jos myynnissä ei olisi ketään, ei täällä talossa olisi muitakaan töissä. Sillä mennään!

”Event Factoryn myyntipäällikkönä vuokraan tiloja kokouksiin, seminaareihin, tapahtumiin ja kongresseihin. Työ on kuitenkin paljon muutakin kuin myyntiä. Autan tuottamaan tapahtumia; ehdotan puhujia, hoidan ruokatarjoilut, kartoitan ja tilaan tarvittavan turvahenkilökunnan tapahtumiin ja jos tilaisuus on kaksipäiväinen, autan järkkäämään majoituksen ja kuljetuksen hotellin ja Taidetehtaan välillä.

Meiltä saa mielettömän hyvää palvelua kilpailukykyisin hinnoin. Yhdestä kanavasta kaikki!

Kun myymme tapahtumia, tuomme yleensä rahaa paitsi Taidetehtaalle, koko Porvoolle: ravintoloille, kaupoille ja majoituspalveluille. ”

TAIDETEHDAS ON NOSTANUT PORVOON STATUSTA

”Tulin Taidetehtaalle kymmenen vuotta sitten. Olen ollut täällä koko kehityksen ajan ja nähnyt, miten Taidetehdas on nostanut koko Porvoon statusta.

Ilman Taidetehdasta Porvoo tuntuisi nykyään oudolta.

Talo kehittyy koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan. Kun Länsirannalle nousee vielä hotelli, saamme Taidetehtaalle enemmän monipäiväisiä kokouksia.

Se, että täältä saa tasokasta ruokaa, on hirveän tärkeää. Oli kyseessä bisnes tai vapaa-aika, ruokailu näyttelee tärkeää osaa. Jos ruokaan petytään, asiakkaita on vaikea saada takaisin.

Ja hyvä jengihän meillä täällä on! On helppo tehdä töitä, kun kaikilla on yhteinen ymmärrys.”

OTA YHTEYTTÄ JOHANNAAN!

johanna.espo@taidetehdas.fi tai puh. 040 900 2323.