Siirry sisältöön

Porvoon kaupunki toivottaa kaikkia tervetulleeksi juhlimaan Suomen itsenäisyyspäivää Taidetehtaalle

Porvoon kaupunki juhlii Suomen itsenäisyyttä konsertilla Taidetehtaalla keskiviikkona 6. joulukuuta klo 14. Noin tunnin mittaisessa konsertissa esiintyy useita lahjakkaita, paikallisia muusikoita.

Sini-valkoisin kukin ja kynttilöin koristeltu juhlava kahvipöytä.

Konsertin orkesterina toimii loistelias Porvoo Big Band. Konsertin solisteina nähdään porvoolainen laulaja- ja lauluntekijä Frans Andersson, joka julkaisee musiikkia artistinimellä FRANS sekä laulaja Iina Salin, joka on esiintynyt laulajana useissa eri kokoonpanoissa kuten Waldos People ja Jean S. Salin on myös esiintynyt tv-tuotannoissa kuten Tartu mikkiin ja SuomiLove.

Konsertissa nähdään myös Porvoonseudun musiikkiopiston nuori viulistilupaus, Viuluakatemian Aino Mattila, joka esittää Sibeliuksen musiikkia, säestäjänä viulistin äiti Kazuyo Mattila. Konsertin kapellimestarina toimii Roope Löflund.

Suosittuun tapahtumaan on tänä vuonna lippuja saatavilla myös verkon kautta.

Tietoa muusta itsenäisyyspäivän ohjelmasta:

Rajoitettu määrä maksuttomia lippuja saatavilla 22. marraskuuta lähtien Palvelupiste Kompassista ja kaupungin verkkokaupasta

– Olemme iloisia siitä, että kaupungin uusi verkkokauppa mahdollistaa sen, että voimme parantaa itsenäisyyspäivänkonsertin lippujen saavutettavuutta. Lippuja tulee olemaan saatavilla sekä Kompassin tiskiltä että kaupungin verkkokaupassa, kertoo tuottaja Thomas Weissman Porvoon kaupungin kulttuuripalveluista.

Kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo tänä vuonna kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Nylander. Tilaisuuden juontajana toimii Jenny Törnroos. Nuorten puheenvuoron esittää abiturientti Aino Pulkkinen.

Arvokkuutta juhlaan tuovat myös perinteinen lippulinna ja Suomen lipun saapuminen juhlaan Lippulaulun säestyksellä Porvoon Reserviupseerikerho ry:n johdolla.

Porvoonseudun musiikkiopiston oppilaat soittavat pianomusiikkia ennen konserttia yleisön saapuessa lämpiöön sekä myös konsertin jälkeen tarjoilun yhteydessä.

Konsertin jälkeen lämpiössä on konsertin kävijöille tarjolla kakkua ja kahvia.

– Toivotamme kaikki porvoolaiset tervetulleeksi maksuttomaan konserttiin, mutta valitettavasti paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Jos noudettu lippu jääkin käyttämättä niin sen saa mielellään palauttaa Kompassiin. Mahdolliset palautetut liput jaetaan erikseen 4. joulukuuta lähtien. Mikäli palautuksia tulee, niin tiedotamme tästä vielä erikseen, kertoo Thomas Weissman.

Liput ovat jaossa 22. marraskuuta alkaen, enintään 2 kpl / henkilö.

Lippuja voi noutaa joko Palvelupiste Kompassista (Osoite: Rihkamatori B, avoinna arkisin 9–15) tai kaupungin verkkokaupasta:

Jos varattu lippu on jäämässä käyttämättä, siitä tulisi ilmoittaa Kompassin palvelupisteeseen ennen 4.12., soittamalla numeroon 020 692 250.

Mahdolliset muutokset ja täydennykset ohjelmaan päivitetään tapahtuman verkkosivulle:

6.12.2023 klo 14 Porvoon kaupungin itsenäisyyspäivänkonsertti

Avanti-Sali, Taidetehdas

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Porvoonseudun musiikkiopiston kanssa.